LOGO-SOLLSTAR_2

SLO / ENG / RUS

sollstar Kampiranje, karavaning, glamping in mobilne hiše, hotelirstvo, industrija in medicina, pomorstvo, letalstvo, infrastruktura

Področja delovanja

SOLLSTAR je visoko specializirano podjetje usmerjeno v ponudbo popolnoma personaliziranih visokotehnoloških rešitev. Podjetje združuje paleto dolgoletnega znanja in izkušenj s področja tehnoloških inovacij, česar namen je snovanje celostnih rešitev usmerjenih k reševanju problemov uveljavljenih podjetij na trgu ali podjetij v razvoju.

Tehnološke inovacije združujemo v raznoraznih produktih, katerih nastanek je odvisen od naročnika in njegovih potreb/problemov, saj je končni produkt odraža tehnološko rešitev namenjeno dotičnemu naročniku.

Inovacije, tehnologijo in končne produkte razvijamo skupaj s slovenskimi, avstrijskimi in švicarskimi partnerji, katere odlikujejo dolgoletna tradicija in preverjene izkušnje, kar se odraža v visoko kakovostnih in naprednih tehnoloških rešitvah SOLLSTAR. Procesu angažiranja poteka preko spoznavnega sestanka do prepoznave ključnega problema, ter z obojestranskim sodelovanjem z Vami in vašim arhitektom do snovanja optimalno prilagojene končne rešitve.

Z rešitvami SOLLSTAR smo prisotni na področjih

V ISKANJU REŠITEV

01
KAMPIRANJA, KARAVANINGA, GLAMPINGA IN MOBILNIH HIŠ
02
HOTELIRSTVA
03
INDUSTRIJE IN MEDICINE
04
POMORSTVA
05
LETALSTVA
06
INFRASTRUKTURE

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas! POKLIČITE NAS NA +386 41 972 918 ali nam PIŠITE NA info@sollstar.com

ZAKAJ SOLLSTAR

01

LASTNI
RAZVOJ

02

VEDNO KORAK
PRED KONKURENCO

03

SLOVENSKO
ZNANJE

04

SWISS
INŽENIRING

Bodite na tekočem - Prijavite se na Sollstar e-novice
BODITE PRVI IN PREJMITE NAŠE NAJNOVEJŠE NOVICE

Naložbo (vavčer za digitalni marketing – izdelava spletne strani, spletne trgovine, rezervacijske platforme in mobilne aplikacije) sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.