LOGO-SOLLSTAR_2

info@sollstar.com

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

+386 41 972 918

STOPITE V STIK!

SLO / ENG / RUS

Informacije o dostavi

Strošek poštnine se vam bo zaračunal v skladu z veljavnim cenikom Pošte GLS. Pri plačilu po bančnem nakazilu ali s kreditno kartico je strošek poštnine 3,90 eur + 22% ddv.

POMEMBNO OBVESTILO: V KOLIKOR VAM KURIR PRIPELJE POŠKODOVAN PAKET ALI DA SO VIDNE SLEDI ODPIRANJA VAM MORA KURIR NA SAMEM MESTU OB DOSTAVI NAPISATI ZAPISNIK O POŠKODBI!
V KOLIKOR VAM KURIR NE ŽELI NAPISATI ZAPISNIKA OZIROMA VAM PODA NEK IZGOVOR MORATE PAKET ZAVRNITI IN NAS O TEM TAKOJ OBVESTITI PNA TELEFON 041 972 918 oz PIŠITE NA E-NASLOV info@sollstar.com MI PA VAM TAKOJ POŠLJEMO NADOMESTNO BLAGO, KATERO STE NAROČILI PRI NAS!
VSI NAŠI PAKETI SO AVTOMATSKO ZAVAROVANI PRI ( GLS) .

Podjetje

A-STAR d.o.o.,
MESTNE NJIVE 23,
8000 NOVO MESTO
Slovenija
IBAN: SI56 0400 1004 9059 388

Dostava

Zavezujemo se, da bo blago dostavljeno v najkrajšem možnem času. Dobavni rok je od 1-2 dni od sprejetega naročila. Naročeno blago bo dostavila Pošta GLS. V primeru, da izdelek pri nakupu ni na voljo omenjeni dobavni rok ne velja. Dostava se vrši na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. Če vas v času dostave ni doma, bo uslužbenec Pošte GLS pustil sporočilo, da lahko prevzamete blago na najbližji poslovalnici. Dostava preko Pošte GLS se vrši na naslov dva krat. Tretji rok dostave je plačljiv in ga krije kupec.

Osebni prevzem

V primeru, da želi kupec prevzeti pošiljko v skladišču podjetja A-STAR d.o.o. je to mogoče vendar se mora predhodno dogovoriti po telefonu za prevzem. Osebni prevzem je brezplačen.