POWER SEPT

Brezplačna
dostava

Varno
nakupovanje

Garancija
12 mesecev

  • Šifra: POWER SEPT
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Dostava: 1-2 dni

HYDROGEN PEROXIDE
Biorazgradljiva dezinfekcija na osnovi dvokomponentnega peroksida.

Počisti

19,99 69,99  z DDV

Opis

Biorazgradljiva dezinfekcija na osnovi dvokomponentnega peroksida.
Tekoče dezinfekcijsko sredstvo za dezinfekcijo kože, rok, površin in prostorov.
Brez barve, vonja , okusa.
Ni potrebno brisanje ali izpiranje površin.
Sredstvo po določnem času razpade na vodo in kisik.
Ne pušča sledi.Dezinfekcija ni kancerogena, ni mutagena niti ni hormonski motilec .
Ne vsebuje klora ali belila.
Priporočamo uporabi z baterijskimi pršilniki (fogerji).
Zelo uporabno v hotelirstvu, zdravstvu, domovih starejših,ostali centrih kjer je potrebna dezinfekcija, ter za privatno uporabo.
Za ponudbo večjih količin nam pošljite povpraševanje.
Nenehno širjenje mikroorganizmov, ki so povzročitelji številnih bolezni, od navadnega prehlada in gripe do resnejših obolenj, kot sta na primer nova gripa (H1N1), MRSA, SARS-Cov2, predstavlja problem za celotno družbo. Ne glede na to, ali se mikroorganizmi prenašajo preko kože, zraka (kihanje, kašljanje) ali posredno preko različnih predmetov, se je potrebno zavedati, da smo nevede nenehno izpostavljeni številnim nevarnim boleznim in obolenjem.
Običajne čistilne metode v boju proti mikroorganizmom ne zaležejo. Tradicionalna čistila in razkužila, ki vsebujejo gospodinjsko klorovo belilo, se nepravilno uporabljajo, so rakotvorna, dražijo oči in kožo, poleg tega pa so povzročitelji številnih drugih bolezni, na primer astme. Zato  vam predstavljamo Powersept metodo brezkontaktne dezinfekcije. Edinstvena formula, dezinficiensov ki jih uporabljamo, predstavlja varnejšo alternativo razkužilom, ki so bila v uporabi do sedaj. Popwersept razkužila  ni potrebno izpirati ali brisati, edinstvena formula pa uniči kar 99,99 % vseh bakterij, plesni, virusov in gliv, vključno z Rinovirusom (navadni prehlad), virusom H1N1. MRSA, corona viruse. Poleg tega Powersept  ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje ponovno kontaminacijo.
Učinkovitost potrjuje več kot dvesto neodvisno izvedenih raziskav in analiz, vključno s testiranjem na Biotehnični fakulteti v Ljubjani
Na naslednjih straneh boste izvedeli, kako Powersept metoda dezinfekcije  prispeva k vašemu zdravju in dobremu počutju, saj uniči nevarnosti, ki jih vi sploh ne opazite. Powersept  zagotavlja varnejše in čistejše okolje tako v službi kot doma.
Powersept tehnologija
Razkuževanje je lahko zapleten postopek. Powersept tehnologija je kompleksna, vendar čudovito preprosta. Powersept razkužila  ostajajo učinkovita pri različnih temperaturah in pH vrednostih in so kemično združljiva z večino sredstev. Uničijo 99.99% preko 140 različnih patogenih organizmov, ni znane bakterije, ki bi bila nanj odporna in nima vrzeli v učinkovitosti. Powersept razkužila uporabljamo na različnih površinah, ni jih potrebno spirati, saj za sabo puščajo nevidno plast srebrovih ionov, ki površino ščiti pred ponovno rastjo mikrobov

Powersept razkužila so:
· Preprosta – ni izpiranja in brisanja
· Učinkovita – uničijo 99,99% organizmov
· Brez barve in okusa
· Lahko jih pršimo ali meglimo
· Preprečujejo rekontaminacijo
· Dolgotrajen efekt preprečuje ponovno kontaminacijo
· Okolju prijazna – razpadejo na vodo in kisik
· Registriran – Reg. biocidnih proizvodov RS: …..
Powersept tehnologija izkorišča pravo, oksidativno moč vodikovega peroksida, ki ga vključuje v našo patentirano oligodinamično tehnologijo. V tem zapletenem procesu se vodikov peroksid stabilizira in okrepi s srebrovimi ioni. Rezultat tega je osnovna tekočina, s katero lahko uničujemo širok spekter mikroorganizmov, vključno s patogenimi bakterijami, virusi, kvasovkami, glivicami in praživalmi. Powersept razkužila so prozorna, brez vonja in ne vsebujejo klora, hipoklorita (belila), alkohola, formaldehidov, fenolov, amonijevih sestavin, štirikratne amonijeve sestavine ali natrijevega hidroksida. Powersept razkužila se razgradijo na vodo in kisik in zato nimajo negativnih vplivov na naravno okolje, če ga uporabljamo na primeren način.
Vsestranski mehanizem za uničevanje
Vodikov peroksid sprošča zelo reaktivne proste radikale, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma. To oslabi celico in omogoča vstop srebrovim ionom. Srebro in vodikov peroksid skupaj uničita mikroorganizem tako da:
1. Se veže na celično membrano in jo raztrga.
2. Se veže na encime in povzroči denaturacijo. Tako  onesposobi energetski vir celice in povzroči hitro smrt.
3. Se veže na DNK in onemogoči delitev celice.
V tem procesu razpade vodikov peroksid na kisikov plin, ki ustvari zelo strupeno okolje za anaerobne organizme. S tem je proces aktivnega razkuževanja končan.
Ko Powersept razkužilo uporabimo na površinah, spiranje ni potrebno, za sabo pa pušča varno, nezaznavno pregrado iz srebrovih ionov, ki površino branijo pred ponovno rastjo mikrobov.

Dodatne informacije

Količina

, ,

Blagovna znamka

Tehnični podatki Sestava : Vodikov peroksid 25g/kg Srebrov nitrat 0.015g/kg Pakiranje:500 ml s pršilko ali 5L(5000ml) embalaža. Proizvedeno v Sloveniji.(Made in SLO)