PRO-NANO FOGER 100S

Brezplačna
dostava

Varno
nakupovanje

Garancija
12 mesecev

  • Šifra: 100SNANO
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • Dostava: 1-2 dni

PRO-NANO FOGER 100S

4.699,00  z DDV

Opis

PRO-Nanofoger 100S, za popolno brezkontaktno dezinfecijo prostorov.
Biorazgradljiva dezinfekcija.
Preprosta uporaba, izberi prostor, pritisni START,zapusti prostor, OPRAVLJENO.
Testi do dokazali popolno dezinfekcijo prostora z uporabo TowerDes naprave, je bilo uničenih 99. 99% PSEUDOMONAS AERUGINOSA, RHINOVIRUS TIP 37 IN MRSA.
PRO-nanofoger 100S, je edinstvena naprava ki spremeni dezinfekcijsko sredstvo Power Sept ali HUWA SAN TR5 v ionizirane delce ter jih razprši po prostoru. Pri tem je dosežena prav vsak površina ki pride v stik z razpršenimi delci, vključno z težko dostopnimi mesti, ki jih sicer z običajnem čiščenjem oz razkuževanjem ne bi dosegli. Ioni z električnim nabojem napolnijo ves prostor ter s tem dosežejo prav vse kotičke in reže v prostoru.
Naprava omogoča enakomerno razporeditev dezinfekcijskega sredstva, po vseh površinah v prostoru.
Idealna ter profesionalna rešitev za učinkovito dezinfekcijo vseh površin v prostoru.
Pro-Nanofoger 100S preprečuje prenos mikroorganizmov s površine na površino, kot je to običajno pri klasičnih metodah dezinfekcije. V prostore se lahko vrnete že po 90 minutah po opravljenem-končanem postopku čiščenja in dezinfekcije.
Zelo priročno – z enkratnim polnenjem lahko dezinficirate do 900m3.
Zelo učinkovito – doseže tudi površine, ki jih sicer običajni postopki čiščenja ne uspejo.
Manj utrudljivo –naprava deluje sama.
Manj stroškov – manj kot 0,13€ za 1 m3!
Najpopolnejša ter dovršena naprava za dezinfekcijo vseh prostorov in površin, obenem pa preprosta za uporabo. Delujemo sonaravno in sladno s smernicami zmanjševanja količine, uporabljenih kemikalij (Green deal https://ec. europa. eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_1839 ) in manjše obremenitve za okolje in prostor. Narejeno v Sloveniji.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Tehnični podatki Teža: cca. 5kg Ohišje: - odporno in lahko - kompresor - rezervoar - tehnologija za megljenje - lcd zaslon ("touch screen") Zalogovnik: - zalogovnik s hitro spojko - kapaciteta 1000 ml - vse komponente izdelane iz kislinsko odpornih materialov. Priklučna moč: - 230V-50-60Hz, 180W, 4A Delujemo sonaravno in sladno s smernicami zmanjševanja količine, uporabljenih kemikalij (Green deal https: //ec. europa. eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_1839 ) in manjše obremenitve za okolje in prostor.